در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

ما یک شرکت خصوصی هستیم که با یک کارفرما قرارداد برنامه نویسی PLC داریم. بخشی از کار در دفتر کارفرما و بخشی از آن در سایت اجرا می شود.
افراد مشغول در این پروژه پرسنل خود شرکت هستند و در لیست بیمه شرکت برای آنها حق بیمه پرداخت می شود.
آیا برای چنین قراردادی باید حق بیمه جدا پرداخت کنیم؟

برای گرفتن مفاصا حساب باید چه کارهایی انجام دهیم تا حق بیمه اضافه پرداخت نکنیم؟

پیشاپیش از راهنمایی اساتید تشکر می نمایم.
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام

چون کار خارج از شرکت انجام می شود هنگام مفاصاحساب بیمه شما باید حق بیمه اضافی پرداخت کنید مگر اینکه قراردادتون مشمول بخشنامه 14.3 شود.