در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
با سلام

اثبات سواستفاده کارفرما از نا آگاهی کارگر،به نغع خود در اخذ تصفیه حساب و وحدت رویه اکثر کارفرمایان در کارگاه های شخصی،آیا شهادت کارگران قبلی و شاغل  یا بازرسی و ثبت تصویر و صدا و  ذکر ارقام کلی و ناهمخوانی با حقوق دریافتی و مدارکی از این قبیل میتواند در محاکم  اصلح، نظر قاضی را جلب نماید؟زیرا پیگیری حقوق از کارفرما عواقب خوبی ندارد مخصوصاً با اگاهی کامل کارفرمایان وزیردست بودن کارگر.

 با اراٸه این شواهد و قراٸن و علم قاضی به رفتار و گفتار طرفین میتوان به حقوق خود رسید؟ اگر مدارک یا شیوه مناسبتری وجود دارد بفرمایید. ضمن اینکه در مطلبی خواندم اضطراب وحال شخص در نحوه امضا و نگارش در روشن شدن حقایق قابل بررسی میباشد.

      با تشکر
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
در جلسات اداره کار ، علم قاضی و شاهد و استشهاد و ... ملاک صدور رأی نیست و باید اسناد معتبری ارائه شود.