در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشی

من از سال ۸۶ توی دفتر بیمه کار میکردم که من و بیمه نکردن و حقوق کم بهم میدادم وعید و سنوات هم بهم ندادم تا سال ۹۱ که من رفتم تامین اجتماعی شکایت کردم که بازرس اومد من و از ۹۱ بیمه کردن. سال ۹۳ کارفرما فوت کرد که خانومش جایگزین شد تا آخر سال ۹۴ که من ترک کار کردم حقوق آخرم و عیدی و سنوات مو ندادن من امسال یعنی ۹۶ رفتم شکایت کردم هم برای بیمه و هم برای عیدی و سنوات تنها مدرکی که دارم یه نامه از بیمه مرکزی هست که من اونجا کار میکردم درضمن حقوقمو توی حسابم واریز نمی‌کردم من الان شکایت کردم میتونم حق و حقوق مو بگیرم؟ مدارک دیگه ای برای اثبات میخواد.؟ آیا به نتیجه میرسم؟؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
اگرمدارک دیگری ندارید،درجلسه تقاضای بازرسی وتهیه گزارش ازطریق مامورتحقیق نمائید