در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
دوسال در یه شرکت حمل و نقل  بدون قرار داد  و بیمه و حقوق 700هزار تومان کار کردم اوایل حقوقم به صورت دستی پرداخت شده و چند ماه به کارت همسرم واریز کردند و عیدی سنوات و حقوق اسفند سال 95را دریافت نکردم و در سال 96 با حقوق 800هزار تومان و  6ماه بیمه رد کردند و حقوق به کارت خودم واریز شده است. الان من میتونم بابت یک سال و شش ماهی که بیمه برام رد نکردن و عیدی و حقوق سال95 که بهم پرداخت نشده  و حقوقم که کمتر از وزارت کار بوده  شکایت کنم. قرار داد ندارم اما همکارانم میتونن شهادت بدن ؟ (همکارانم در این شرکت  بیمه نیستن ). حقوق ماه های اول که به حساب همسرم واریز شده قابل استناد هست در اداره کار؟
3 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)

با سلام بهترین چیزیی که در اختیار شما میباشد همان پرینت بانکی است که برای شما حقوق واریز کرده البته اون چند ماهی هم که به حساب خانمتون واریز کرده میتوانید ادعا کرد وشما اولین کارتان این است که در اداره کار اقامه دعوی نمود