در دیه و بیمه خودرو توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

جدیدترین مبلغ دیه اعضای مختلف بدن سال 97 چقدر هست ؟
3 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

سلام دیه هر یک از اعضای بدن مطابق قانون مجازات اسلامی تعیین می شود و تنها مرجع تعیین میزان دیه هر یک از جراحات و آسیب های بدنی، سازمان پزشکی قانونی است.

میزان دیه هر یک از انواع جراحت های مشمول دیه، بر اساس نسبتی از دیه کامل در قانون مجازات اسلامی ذکر شده است. تنها با دانستن میزان دیه کامل، می توان میزان ریالی دیه را مشخص کرد.
 لازم به ذکر است که دیه ماه حرام فقط در مورد حوادث منجر به فوت که دارای شرایط زیر باشد، استفاده می شود: "حادثه و فوت در ماه حرام رخ دهد"

پیشنهاد می کنم برای محاسبه و بررسی دیه توسط کارشناسان خبره همکار بیدبرگ مشاوره تلفنی دریافت کنید تا شرایط اختصاصی اتون بررسی و بهتون پیشنهادات لازم ارائه بشه