در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

با سلام و خسته نباشید
اینجانب دوماه پیش با ماشین چپ کردم الان پزشک قانونی در نامه به دادگاه در صد مشخص نکرده و فقط به شرح زیر نوشته است.

  • برای خودم :
  1.  جراحت ( دامیه ) پشت دست چپ
  2. جراحت ( حارصه ) پشت دست راست
  3. پارگی رباط صلیبی و مینیسک زانوی چپ - صدمات در اثر برخورد جسم سخت.
  • برای همراه :
  1. جراحت ( در حد متلاحمه ) پهلوی راست
  2. جراحت ( دامیه ) ساق چپ - در اثر بر خورد جسم سخت.

میخواستم بدون چه مقدار دیه به من و همراه تعلق میگیرد اگر دقیق نمشود اعلام کنید حدودا هم اعلام کنید ممنون میشم .
پیشاپیش از راهنمای شما سپاسگزارم

1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... بند اول و دوم نفر نخست شامل 1/5 درصد دیه کامل میشود و در خصوص پارگی رباط میزان دقیق پس از طی طول درمان مشخص میگردد لکن این مورد تا 8 درصد ارش محتمل است که در اینصورت جمعاً 9/5 درصد دیه کامل است  که بنرخ سال 97 معادل  219/450/000 ریال خواهد شد.

بابت نفر دوم نیز مجموع دیات بمیزان 2/5 درصد ثابت است و مبلغ آن بنرخ دیه سال 97 معادل 57/750/000 ریال خواهد شد.