در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام

خسته نباشید

طی تصادفی پدرم دچار شکستگی از چند ناحیه پا شد

نظریه فعلی پزشکی قانونی بصورت:

  • شکستگی استخوان درشت نی بصورت باز(که استخوان پوست پا رو پاره کرده بود و زده بودبیرون)
  • شکستگی استخوان نازک نی
  • شکستگی کشکک زانو
  • شکستگی استخوان فمور(ران)
  • خراشیدگی خلف زانو.

درضمن طی عمل برای استخوان ران پلاتین وبرای ساق پا پین کارگذاشته شده

میخاستم ببینم درصد دیه چقدمیشه؟

درضمن نرخ دیه براساس تاریخ تصادف محاسبه یانه نرخ روز!؟

ینی اگه تصادف توسال۹۷باشه وبیمه دیه رو ۹۸بخاد پرداخت کنه نرخش براساس کودومه؟

1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما وخانواده محترمتون دارم

1. 8درصد دیه کامل و بخاطر جراحت باز 7درصد دیه کامل

2. 8درصد دیه کامل

3. 8درصد دیه کامل

4. 8درصد دیه کامل

5. نیم درصد دیه کامل

به جهت نصب ابزار ارتوپدی برای استخوان ران 2درصد و برای ساق 2درصد

دیه به اعتبار یوم الادا بودن به تاریخ روز پرداخت، محاسبه و تادیه میشود.

با توجه به توصیفات شما از جراحات ، طول درمان پدر شما تا سال اینده طول میکشه و دیه ایشون هم به نرخ سال اینده محاسبه میشه