در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
در تصادف استخوان ران چپ پای پدرم شکست و پلاتین کار گذاشته شد با ۱۱ماه طول درمان پزشک قانونی ۳٪ دیه کامل انسان نوشت
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... بابت شکستگی استخوان ران در صورت التیام مطلوب 8 درصد و در صورت التیام نامطلوب 10 درصد دیه ثابت است و برای ارش آسیب نسوج بعلت پلاتین گذاری 2 درصد ارش تعلق میگیرد.

احتمالاً در نگارش متن اشتباهی رخ داده لذا پیشنهاد میکنم جهت اطمینان بیشتر عین متن نظریه پزشکی قانونی را مطرح کنید تا پاسخ مناسبی دریافت نمائید.