در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
پای پدرم در تصادف سال ۹۵شکست . استخوان ران پای چپ پلاتین کار گذاشته شده و۱۱ماه طول درمان داره پزشک قانونی ۳٪دیه کامل انسان نوشته دیهش چقدر است ؟ یه وکیل میگفت دیه ۸۴میلیون .البته ۱۱میلیون علی الحساب هم از بیمه دریافت کردیم
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام شکستگی استخوان ران پا همراه باشد با جراحی 10درصد می باشد که مبلغ ریالی آن با نرخ دیه در سال 97 مبلغ 231.000.000 ریال می باشد