در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

خسته نباشید در تصادفی که ما داشتیم استخوان ران پای راست شکسته و پلاتین گذاشته اند و بابت شکستگی ثلث فوقانی استخوان ران 8% دیه کامل  و بابت ارش ناشی از آسیب نسوج نرم اطراف محل شکستگی در محدودیت حرکتی مفصل ران راست 15% ارش تعیین کردند و برای چهارماه طول درمان و بخیه ها هیچ دیه ای تعین نکردند آیا این مقدار درست است یا باید بیشتر حساب میکردند در ضمن الان کل دیه و ارش ما 23% دیه کامل حساب میشود؟

با تشکر از راهنمایی شما عزیزان.
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

دیه و ارش شما بدرستی محاسبه شده است و فقط ارش نصب ابزار ارتوپدی به میران 2درصد باید محاسبه نشده است