در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام اینجانب 6 روز پیش تصادف کرده ام و درشت نی و نازک نی پای چشم شکسته و درشت نی پا با پلاتین متصل است و روی پای راست ،دست چپ و بازوی چپ زخمهای سطحی وجود دارد و یه کبودی در ناحیه پشت بازو دیه اینجانب حدودا چقدر میشود
2 پاسخ
توسط (4,480 امتیاز)
با سلام

اگر شکستگی استخوان  ساده باشد 8 درصد دیه کامل و اگر خرد شدگی باشد 13/333 درصد دیه کامل برای هر استخوان تعلق میگیرد.

اگر هر دو استخوان درشت نی و نازک نی بصورت ساده بشکند جمعا دیه آنها میشود 16 درصد دیه کامل

اگر هر دو خرد شدگی باشند جمعا دیه آنها میشود 26/666 درصد دیه کامل

و اگر شکستگی یکی از آنها ساده و دیگری خرد شدگی باشد جمعا دیه آنها میشود 21/333 درصد دیه کامل.

و اما زخمهای سطحی روی پا و دست را اصطلاحا حارصه می گویند که دیه هر کدام از آنها نیم درصد دیه کامل است

و دیه کبودی پشت بازو 15 هزارم دیه کامل است.

با تشکر

منصور حیدری    موسسه حقوقی حامی تصادفات صدرا

با تشکر