در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام وقتتون بخیر  سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدین

  1. کبودی ساق پای چپ
  2. جراحت بخیه شده بازوی راست ، دامیه
  3. جراحت ساعد و مچ دست ،حارصه
  4. شکستگی ثلث فوقانی و ثلث میانی استخوان درشت نی ساق پای چپ که تحت عمل جراحی تثبیت  استخوان قرار گرفته شده است، پلاتین
  5. شکستگی استخوان نازک نی ساق پای چپ

ببخشید دیه این جراحات چن درصد میشه و اینکه پزش قانونی میتونه درصد کمتر بزنه و اینکه این سه شکستگی جدا حساب میشن یعنی سه تا ۸ درصد؟

ممنون خدا قوت .......

1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... مجموع دیات و ارش صدمات مشروحه در 5 بند فوق در صورت التیام مطلوب شکستگی ها شامل 30/15 درصد دیه کامل میباشد که به نرخ دیه سال 97 معادل 696/465/000 ریال خواهد بود.