در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام خسته نباشید....

دیه

  1. شکستگی نی درشت ساق پای راست
  2. ونی نازک ساق پای راست
  3. وجراحت کناره پای راست
  4. وخراشیدگی دست چپ

درتصادف چقدر است لطفا کامل به تومان بگید آیا ارش دارد؟

1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... دیه ی شکستگی استخوان در صورتیکه بصورت مطلوب التیام یابد 8 درصد دیه کامل ثابت است و در صورت التیام معیوب مشمول 10 درصد دیه است. در صورت تعبیه تجهیزات پزشکی و پلاتین  2 درصد ارش نیز به آن اضافه خواهد شد.

لذا مجموع مبلغ دیه ی بند 1و2 به نرخ دیه در سال 97 : (التیام مطلوب : 36/960/000 تومان) - ( التیام معیوب : 46/200/000 تومان)

جراحت بند 3 اگر از نوع دامیه باشد شامل 2/310/000 تومان دیه است.

مقدار دیه ی بند 4 نیز 1/155/000 تومان میباشد.