در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام

خسته نباشید

یک ماه پیش پدرم تصادف کرده و تشخیص پزشکی قانونی به شرح زیرمیباشد:

  1. سائیدگی درحال ترمیم منطقه ای خلف زانوی راست مشهود برحسب مدارک بالینی
  2. شکستگی باز یک سوم تحتانی شفت استخوان درشت نی ساق پای راست
  3. شکستگی یک سوم تحتانی شفت استخوان نازک نی ساق پای راست
  4. شکستگی یک سوم تحتانی ران راست داشته که توسط ابزارارتوپدی ثابت سازی شده

میخاستم بپرسم درصد  دیه چقدر میگیره!!!

مربوط به این پاسخ: افزایش دیه سال 1397 چقدر است ؟
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام و ارزوی بهبودی برای پدر گرامیاتان،  با توجه به نوع شکستگی های بوجود آمده، پزشکی قانونی برای وی طول درمان در نظر خواهد گرفت تا مشخص گردد که آیا شکستگی ها بصورت مطلوب التیام خواهد یافت یا معیوب ، لذا حداقل درصدی که می توان برای وی درنظر گرفت 26.5 درصد از دیه کامله می باشد و خواهشمند است جهت محاسبه دقیقتر دیه وی ، بعد از اتمام طول درمان مجدد طبق نظر بعدی پزشکی قانونی طرح سوال نمایید/با تقدیم احترام داداشی.