در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

من ۴ماه پیش تصادف کردم و انتهای استخوان درشت نی پای راست شگسته و همچنین شکستکی تا داخل مفصلم ادامه داشته و ٣ تیکه شده پزشکم بدون پلاتیکن و با اتل و فایبرگلاس شکستگیارو پیش هم ثابت کرده و همچنین شکستگی pcl و کشیدگی ربات صلیبی و تروما و تیبلاپروتیبای مچ و ساق پا دچار شدن

همچنین که بعد از گزشتن ٢ماه دوره استراحت توسط دادگاه شکستگی من التیام نکرده و من لنگ لنگ زنان راه میرم . مشکل حرکتی دارم

باتوجه به توضیعات بالا چقدر دیه به من تعلق میگیره؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

ارزوی سلامتی برای شمادارم

شکستگی رباط pcl معادل 8 درصد دیه کامل د ر صورت التیام مطلوب و در غیر اینصورت 10 درصد

کشیدگی رباط صلیبی از 2تا 4 درصد دیه کامل

شکستگی ساق پا معادل 8درصد دیه کامل

خردشدگی مکعب قوزک پا 13.3درصد در صورت التیاممطلوبو در غیراینصورت 16.6 دردصد