در دیه و بیمه خودرو توسط (390 امتیاز)
ببخشید چرا دیه عضو شکسته بهبود یافته که پلاتین داخلش قراردادن رو ۸ درصد میگید ؟ مگه نه اینکه عضوی که پلاتین هنوز وجود داره یعنی معیوب یادرمان نشده است و ۱۰ درصد بهش تعلق میگیره . اگر زمان جراحی درآوردن پلاتین باشه بعدازد آوردن مشخص میشه بهبودیافته یانه.ولی بابودن پلاتین که نمیشه تعیین کرد وضعیت بهبودی وعدم بهبودی عضو شکسته رو.گزارشات پزشک قانونی هم ۱۰درصد رودیدم تاییدمیکنن.
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ...... دیه شکستگی استخوان ران پا در صورت التیام مطلوب 8 درصد و در صورت التیام معیوب 10 درصد است. لکن از بابت پلاتین گذاری و آسیب نسوج نرم بمیزان 2 درصد ارش نیز به دیه شکستگی اضافه میگردد.