در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

من تصادف کردم ساق پام شکسته الان بعداز هفت ماه استراحت پزشکیم تموم شده مچ پام به سمت راست وچپ و پایین خوب کار میکند ولی به سمت بالاخوب کارنمیکند وباعث میشه نتونم مچم رو خوب خم کنم وراه برم وباعث لنگ زدنم هنگام راه رفتن میشه ممنون میشم بگین چقدر دیه بابت این خوب کار نکردن مچ پام تعلق میگیره؟ ممنون
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

اگر پزشکی قانونی برای شما درصد از کارافتادگی و کاهش محدوده حرکتی درنظر گرفته باشد به میزان ان درصد از دیه پا بهره مند میشوید .

ولی به نظر من به مرور زمان بهبود پیدا میکنید و پزشکی قانونی احتمالا به این مورد درصدی نمیدهد