در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام میخواستم بدونم دیه

  1. شکستگی کتف
  2. شکستگی بینی
  3. شکستگی دندان جلو
  4. ضرب خوردگی قسمت سمت چپ پیشانی و باد کردن
  5. خراشیدگی های صورت
  6. ضرب خوردگی چانه به صورت جدی و کنده شدن یک تکه از گوشت به اندازه نصف بنده انگشت
  7. پوسمال شدن و ضرب خوردگی لب ها
  8. ضرب خوردگی زانو و همینطور کنده شدن یک تکه از گوشت ساق پا به اندازه نصف بنده انگشت و خراشیدگی های اطراف

چقدر میشود

با سپاااس

1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام ، با توجه به اینکه باید بطور دقیق درصد شکستگی دندان و شماره دندان مشخص شود و نقظه شکستگی کتف مشخص باشد، و ضرب خوردگی و خراشیدگی ها نوع و میزانش مشخص باشد ، خواهشمند است بعد از مراجعه به پزشکی قانونی و دریافت نظریه پزشکی قانونی ، جهت محاسبه دقیق دیه مجددا طرح سوال فرمائید.