در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
با سلام

میخواستم بدونم بابت دیه فوت و صدمات سرنشینان بیمه و دادگاه هر کدوم چقدر منو جریمه میکنن؟؟

بابت شش ماه حبس که دادگاه بابت فوت یکی از سرنشینان برام درنظر گرفته باید چکار کنم؟؟

آیا مبلغ دیه در سال ۹۷ تغییری داشته؟

ممنون از راهنماییاتون
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

ارزوی سلامتی برای شما و مصدومین وآمرزش برای مرحوم

حبس شما از نوع تعزیزی و قابل تبدیل بجزای نقدی  میباشد وبه ده میلیون تومان تبدیل میشود .

بعلاوه اگر حادثه بعلت یکی از تخلفات حادثه که شما مرتکب شدید واقع شده باشه مبلغ ۲.۵ درصد خسارات جانی جریمه خواهید شد

دیه در سال اتی افزایش خواهد یافت و مبلغ آن در ابتدای سال توسط ریاست محترم قوه قضائیه تعیین و ابلاغ میگردد.

اگر شما بعنوان راننده مقصر صدمه و جراحتی دارید میتونید از دیه و ارش صدمات خودتون استفاده کنید