در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
سلام و عرض خسته نباشید

عذر میخوام من راننده مقصر حادثه بودم که منجر به فوت و جرح شده.الان بیمه میگه که بابت پرداخت دیه باید ۲.۵ درصد جریمه بدم.تو متن کروکی افسر راهنمایی و رانندگی عینا اینچنین نوشته:

بی احتیاطی از جانب راننده سواری پژو به علت عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از خستگی و خواب آلودگی/نقض ماده ۱۸۰ آیین نامه راهور

الان طبق این نظریه آیا من شامل تخلفات حادثه ساز و خطرناک میشم یا نه؟بیمه میتونه طبق این نظریه افسر از من ۲.۵ درصد جریمه بگیره یا نه؟

خیلی ممنون بابت پاسخگوییتون.
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

تخلفی که شما داشته اید یکی از مصادیق عدم توجه به جلو در هنگام رانندگی است و باستناد ماده ۱۴ ق ب ث ۹۵ شما در مرتبه اول ۲.۵ میزان خسارت بدنی ومالی بعداز پرداخت بیمه گر ،ازشما ریکاوری میگردد