در دیه و بیمه خودرو توسط (300 امتیاز)
چرا شرکت بیمه در مرود اجرای ماده ۳ که در پایان آن ماده میگه ایین نامه اجرایی و شورای عالی بیمه و هیءت وزیران باید تصویب کنن و بخاطر این بند از پرداخت دستت سرباز میزنند
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

آرزوی سلامتی برای شما دارم

اینکه چرا از پرداخت دیه امتناع میکنند رو نمیدونم ولی راه گرفتن دیه راننده مسببحادثه  مطابق ماده فوق الاشعار رو میدونم.

قطعا بیمه گر تا بتواند از عدم آگاهی و نقص اطلاعات شما استفاده میکند تا پول کمتری را از دست بدهد