در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام،من یکسال پیش در اسفند در فروشگاهی شروع بکار کردم،کارفرما قرارداد یکساله نوشت و شناسنامه،کارت ملی من نزد او امانت ماند الان پس از 10ماه هنوز بیمه نکرده و میگوید نیازی به من نیست و البته طی این مدت ساعت کاری 14ساعت،بدون مرخصی،عیدی،سنوات اضافه کاری حتی همان حقوق که قرار بود روزانه 40 پرداخت کند را برخی روزها نداده الان هم برای ندادن عیدی میگوید برو هیچ مشکلی هم من نداشتم طی این مدت،

حالا سوالم این است که من برای عدم پرداخت بیمه،عیدی و بقیه حقم چکار باید کنم،ضمنا من یکماه قبل برای کاری شناسنامه لازمم شد اما کارفرما اصلا آن را نیاورد و متاسفانه کار من انجام نشد لطفا مرا راهنمایی کنید.تشکر از وقتی که گذاشتید برای پاسخ..
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
باطرح شکایت ازطریق اداره کار قابل پی گیری است .