در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
در صورتیکه رای بازگشت به کار برای کارگر صادر شود آیا کارفرما می تواند باعقد قرارداد یکماهه ، وپس از اتمام این قرارداد زمینه اخراج کارگر را فراهم کند؟
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
سلام

دلیل رای بازگشت بکار را عنوان ننموده اید، علی ایحال بافرض اینکه بازگشت بکاربدلیل اثبات رابطه کاری ، و بدلیل عدم وجود قراردادکاربوده باشد متاسفانه کارگر ازنوع دائم محسوب گردیده و نمیتوان براحتی آنرا اخراج کرد. درصورتیکه بازگشت بکار ناشی از اخراج زودهنگام بوده و دارای قراردادکاربوده میتوان قراردادجدید را به هرمدت تعیین و بامضاء رساند، البته باتوجه به رای بازگشت بکارتوافق کارگر بر سر مدت قرارداد جدید نیزدارای اهمیت میباشد.