در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
با توجه به اینکه در قرارداد منعقده ما بین پیمانکار و کارفرما، در ماده مربوط به  مالیات و کسورات قانونی نامی از بیمه تامین اجتماعی بیان نشده و بر خلاف ماده 38 قانون تامین اجتماعی پیمانکار از سوی کارفرما ملزم به انجام بیمه تامین اجتماعی نگردیده  و اینکه تاریخ صدور نامه مفاصا حساب  و ابلاغ قرارداد به تامین اجتماعی و پیمانکار  بعد از 9 ماه از اتمام قرارداد از سوی کارفرما صورت گرفته آیا پیمانکار حق اعتراض به تامین اجتماعی و کارفرما را دارد؟
2 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام

ماده 38 سازمان تامین اجتماعی تمام قراردادها را شامل میشه و اینکه در قرارداد عنوان نشده رافع مسئولیتهای شما و کارفرما نمیشه

ولی اگر توافقی خارج از قرارداد کردید که قیمتهاتون بدون در نظر گرفتن بیمه هستش می تونید برای هزینه بیمه با کارفرما مذاکره کنید