در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)

با سلام و وقت بخیر

من چند سوال در خصوص مفاصا حساب بیمه تامین اجتماعی برای شرکت ها و کارفرمایان حقوقی داشتم،

1- در صورتی که در طول یکسال شرکت هیچ لیست بیمه ای رد نکند و اصلا کارکنان بیمه شده نداشته باشد و فقط هیئت مدیره در شرکت باشند و دفاتر نیز نداشته باشد و از طرفی بخواهد برای یک پروژه دولتی مفاصا حساب بیمه بگیرد آیا در محاسبه مفاصا حساب جریمه به شرکت تعلق می گیرد یا خیر و اگر بله مبنای محاسبه جریمه یا حق بیمه چقدر می شود؟

ادمین : برای دریافت سریع تر و دقیق تر پاسخ سوالات خود را در صفحات مجزا بپرسید

2-اگر شرکتی دفاتر نداشته باشد ولی لیست بیمه رد کرده باشد آیا در محاسبه مفاصا حساب جریمه به شرکت تعلق می گیرد

3-آیا می توان دفاتر سال گذشته را الان تکمیل نماییم و برای مفاصا حساب اقدام بیمه کنیم

 سپاسگذار

1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام

بله در صورتی که شما برای پروژه پیمانکاری لیست بیمه رد نکنید تا سقف 10 درصد حق بیمه قرارداد جریمه عدم ارائه لیست بیمه خواهید شد.