در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)

با سلام

من معلم آموزش و پرورش هستم و همزمان خودم مالک و مربی آموزشگاه آزاد خیاطی هستم. قراردادی با کمیته امداد جهت آموزش افراد تحت پوشش آنها داشته ام مبنی بر 10 درصد تخفیف از شهریه فنی و حرفه ای و آموزش خیاطی به افراد تحت پوشش.

حال که قرارداد پایان یافته و برای اخذ مبلغ به کمیته امداد مراجعه نموده ام، از من خواسته شده که ابتدا مبلغ ماده 38 بیمه را پرداخت نموده و مفاصا حساب بیمه برای آنها ببرم. بیمه نیز میزان مفاصا حساب را 27 درصد کل مبلغ قرارداد خواسته است. میخواهم بدانم:

  1.  با اینکه من بیمه شغلی خدمات درمانی دارم و هیچ پرسنلی ندارم، آیا باز هم باید این مبلغ بیمه را پرداخت نمایم؟
  2.  آیا قرارداد آموزش، شامل ماده 38 میگردد و میزان بیمه آن چقدر است؟
  3.  آیا کمیته امداد میتواند کل مبلغ قرارداد را بابت بیمه نگه دارد؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام
1 - بیمه شما ربطی بیمه قرارداد پیمانکاری ندارد و حتما شما باید از سازمان تامین اجتماعی مفاصا دریافت نمایید.
2 - بله قراردادهای آموزشی مشمول ماده 38 قانون تامین اجتماعی میباشد و حق بیمه بصورت ذیل محاسبه میگردد :

اشخاص حقیقی به صورت انفرادی ...... با رعایت سقف حداکثر دستمزد ......30%
اشخاص حقیقی و حقوقی به صورت گروهی :
اجرا در محل کارفرما ....... 15%
اجرا در محل آموزشگاه ...... 7%

3 - قانوناً کمیته امداد وفق ماده 38 قانون تامین اجتماعی 5 درصد مبلغ ناخالص کارکرد را بابت اخذ مفاصا توسط پیمانکار نزد خود نگه دارد ولی متاسفانه کارفرمایان در این زمینه سلیقه ای عمل می نمایند.