در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
بنده به عنوان پیمانکار یک خودرو(به نام خودم) با راننده در اختیار شرکت گذاشته ام.

حالا برای پرداخت بیمه برای راننده باید چه کاری انجام دهم و اینکه حق بیمه این راننده در سال 98 ماهیانه چقدر هست و پرداخت کاملش بر عهده ی من (پیمانکار) می باشد ؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
ا سلام

چنانچه در قرارداد پیمان به راننده دوم اشاره شده باشد، پرداخت حق بیمه وی با رعایت حداقل و حداکثر دستمزد مصوب شورای عالی کار به عهده شما است و در صورت عدم رعایت این امر مشمول پرداخت جریمه خواهید شد، اما چنانچه به راننده دوم اشاره نشده  و صرفاً شخص پیمانکار به عنوان راننده معرفی شده باشد، از اخذ مفاصا حساب معاف هستید و راننده مورد نظر صرفاً از طریق بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد می تواند بیمه پرداز باشد.