در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
باسلام واحترام

سوال اینجانب در خصوص  یک قرارداد پیمانکاری بوده که در آن فقط خدمات بوده و  از وسایل مکانیکی استفاده نمی گردد .کارفرما از ماخواسته تا مبلغ 7 درصد سهم بیمه کارکنان را از کل قرارداد کسر نموده و نسبت به مابقی مبلغ قرارداد ضریب بیمه ای را پیشنهاد دهیم .لطفا راهنمایی فرمایید.
2 پاسخ
توسط (730 امتیاز)
صریب بیمه پیمانکاری بدون ماتسین آلات که فقط خدمات باشد 15 درصد +یک نهم 15 درصد که تقریبا میشود 16.6درصد که باید 30درصد لیست بیمه راپرداخت نمایید وموقع مفاصاحساب ازضریب پیمان کسر شده ومابقی دریافت ومفاصاحساب صادرمیشود