در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)
برای پروژه هایی که شرایط پروژه های عمرانی را ندارند مانند EPC یا BOT و غیره که اساس آنها فهرست بهایی نمی باشد مبنای محاسبه بیمه قرارداد چگونه است؟
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)

با سلام
وفق بخشنامه 14/5 جدید درآمد قراردادهای کلید در دست PC و EPC گاز رسانی در قراردادهای کلید در دست منعقده فیمابین شرکت ملی گاز ایران با سایر پیمانکاران چنانچه قیمت تجهیزات به تفکیک از مبلغ ناخالص کارکرد مصالح و اجرا در متن اولیه قرارداد درج شده و در صورت وضعیت قطعی کارکرد یا گواهی واگذارنده کار نیز به تفکیک اخیرالذکر ثبت و اعلام گردد
( مشروط بر اینکه حداکثر تا ۲۵ درصد نسبت به مبلغ مندرج در قرارداد افزایش یا کاهش داشته باشد)
مبلغ تجهیزات از محاسبات حق بیمه معاف و حق بیمه کارکرد اجرا، خدمات و مصالح به ترتیب زیر محاسبه میگردد.
1 - حق بیمه قراردادهای گازرسانی شامل پروژ ه های خطوط انتقال بین شهری و کمربندی شهرها ، گازرسانی شهری، گازرسانی به روستاها و صنایع و شهرک های صنعتی به ماخذ ۷ درصد ناخالص کارکرد اجرا و خدمات و مصالح طبق صورت وضعیت قطعی کارکرد یا گواهی واگذارنده کار محاسبه میگردد.

2 - در قراردادهای نصب انشعابات و علمک معادل ۷۰ درصد کارکرد اجرا و خدمات، مکانیکی منظور و حق بیمه آن به ماخذ ۷ درصد و ۳۰ درصد مابقی کارکرد غیر مکانیکی منظور و حق بیمه به ماخذ ۱۵ درصد محاسبه میگردد.

3 - در قراردادهایی که منحصراً نصب کنتور و رگلاتور باشد حق بیمه نسبت به کل ناخالص کارکرد اجرا و نصب به ماخذ ۱۵ درصد محاسبه میگردد.

لازم بذکر است یک نهم (1/9) بابت حق بیمه بیکاری به مبلغ حق بیمه محاسبه شده اضافه میگردد.
لینک بخشنامه 14/5 جدید درآمد
https://www.tamin.ir/content/Circulars//60021.pdf