در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام من بیمه عمرم رو در پایانسال اول و در سررسید آن باز خرید کردم و بیمه به من مطابق جدول پول رو بر نگردوند و یک سوم اون مبلغ در جدول رو پس داد

این تخلف نیست

من کاری میتونم انجام بدم
2 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

دوست عزیز آیا شما تمام اقساط را به موقع پرداخت کرده بودید؟و آیا دقیقا پایان سال اقدام به بازخرید کردید؟اگر موارد ذک رشده را رعایت کرده باشید بادی مطابق ارزش بازخرید مندرج در جدول پیوست به شما پرداخت میگردید