در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
اگر بیمه گذار بخواهد بعد از سررسید بیمه نامه اندوخته خود را به روش مستمری مادام العمر دریافت نماید تا چه سنی میتواند این مستمری را دریافت نماید؟
4 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

اگر سن شما کمتر از ۵۵ سال باشد،بیمه نامه بیبن ۲۰-۱۵ سال قابلیت بهره برداری بسیار مناسبی دارد و شما میتونین از ۵ میلیون تا ۲۵ میلیون در ماه(بسته به حق بیمه و روش پرداخت آن) حقوق ماهیانه دریافت نمایید.

در صورت تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر میتونین فردا بین ساعت ۱۴-۱۳ تماسی با بنده داشته باشید.