در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام و عرض ادب آیا ممکن است که در بیمه عمر تخلفی از طرف نمایندگی بیمه صورت بگیرد  که مثلا بیمه رو به نام دیگری تغییر بده با گرفتن امضا یا اثر انگشت از بیمه شده اصلی با تقلب  بدون اینکه بیمه شده اصلی خبری نداشته باشه که واسه چی این امضا رو گرفتن . ممنون از پاسختان
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اینکه در هر کاری،افراد خوب و احیانا متقلب وجود دارد هیچ شکی نیست.

نمایندگان بیمه‌نیز مسلما از این قاعده مستثنی نیستند.

اگر شما برگه سفیدی رو بدون داشتن نوشته ای امضا و یا اثر انگشت زده باشی،این خودش خلاف بزرگی هست!!

و اینکه ایشون چطور از شما و بدون اطلاع شما،اثر انگشتی از شما بر روی یک کاغذ سفید گرفته،این خودش بحثی جداست که در صورت ادعا از شما باید ثابت بشه که این اتفاق چطور ممکنه رخ داده باشه!!!

اگر شما اطمینان دارین که نماینده بیمه ای خلافی رو صورت داده،در ابتدا با مسالمت و بصورت دوستانه موضوع رو مطرح و سعی در حل آن داشته باشین،شاید که با یادآوری به آن نماینده که در صورت اثبات خلاف ایشان،جرم سنگینی در انتظارش است،بتونین با زبان و بطور دوستانه آن را حل و فصل نمایید.

در غیر این صورت میتونین با مراجعه بدفتر مرکزی و شعبه ناظر آن نماینده نسبت به طرح شکایت و مطرح نمودن ادعای خودتون موضوع را درمیان بگذارید.