در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (140 امتیاز)
سلام
من  بیمه عمر ماهانه پاسارگاد خریدم در تایخ ۵/۱۴   دومین قسط ان را در تاریخ ۶/۱۵ پرداخت کردم با تلفنبانک پاسارگاد و کد رهگیری گرفتم.
شناسه قبض و شناسه پرداخت وارد کردم و مبلغ قسطو درست گف منم تایید کردم و کد رهگیری داد ولی
برام پیامکی مبنی بر اینکه پرداخت شد نیومد     .
امروز ۶/۱۷ برام پیام اومده ک سررسید ش ما ۶/۱۴
 میباشد . یعنی چه یعنی پولی ک دادم چی شد
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر

برای تاییدیه پرداخت اقساط عمرتون،بین ۱۰ تا ۱۵ روز بعد به وبسایت رسمی بیمه پاسارگاد مراجعه و در منوی مشاهده سوابق بیمه نامه،شماره بیمه نامه تون رو بهمراه کد ملی تون وارد نموده و از ثبت پرداخت حق بیمه تون مطلع بشین.

ضمنا در جریان باشین که بیمه پاسارگاد،برای یادآوری سررسید پرداخت اقساط شما پیامک میده نه برای تایید پرداخت حق بیمه تون.