در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام

اگر فردی بعد از اینکه اولین قسط بیمه عمر خود را واریز کرد(مثلا ماهانه ۵۰ هزار تومان) فوت کند ؛

سرمایه ی فوتی که به خانواده تعلق میگیرد چقدر است ؟
3 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و درود
دوست عزیز بعد از تهیه بیمه نامه جدولی به بیمه گذار مبنی بر میزان و تعهد شرکت برای پوشش ها ارائه میگردد.

میزان پوشش فوت بر اثر حادثه بین 1 تا 4 برابر پوشش فوت بر اثر مرگ طبیعی است که در یکی از ستون های جدول می توان مشاهده کرد.

در صورتی که بیمه گذار حتی پس از پرداخت قسط اول فوت کند (چه حادثه و چه طبیعی) شرکت تمام مبلغ مورد تعهد را پرداخت می نماید.