در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام ،من بيمه عمر پاسارگاد دارم وپرداخت ماهانه را انجام ميدهم ،

اما به مدت ده ما اقساط ماهيانه را پر داخت نكرده ام ،وديركرد دارم ،ميخواستم بدونم براى بيمه من مشكلى ايجاد ميشود؟تفاوت سر رسيد قسط و مهلت پرداخت حق بيمه چيست؟
1 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

در بیمه نامه شما از آخرین پرداختیتون تا یک ماه بعد از اون پوشش بیمه ای داشته اید و در حال حاضر بیمه نامه شما معوق می باشد و اگر حادثه ای برایتان بیافتد خسارتی پرداخت نمی شود.

البته لازم به ذکر هست که سابقه پرداختی شما محفوظ هست و با پرداخت معوقات بیمه نامه به روز می شود.

تفاوت تاریخ سررسید و مهلت پرداخت:

مبنا واریز و محاسبات بیمه عمر براساس تاریخ سر رسید می باشد و یک ماه مهلت پرداخت صرفا برای ایجاد حاشیه اطمینان از قطع نشدن پوشش بیمه ای می باشد و تا مهلت پرداخت وقت دارید که حق بیمه را پرداخت کنید.