در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
باسلام وخسته نباشید خدمت خانم زنده دل،قبلا متشکرم ازاینکه جواب سوال بنده رو دادید.

این اداره ای که بنده در آن مشغول کار بودم به لحاظ قوانین استخدامی تابع قانون خدمات کشوری است.و حتی بنده یکماهه پیش طی نامه ای اداری درخواست بازگشت بکار را به اداره کل دادم اما متأسفانه پاسخ درستی دریافت نکردم.لطفا مرا راهنمایی کنید آیا راهی هست؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام

با توجه به اینکه شما مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری می باشید می بایست از طریق دیوان عدالت اداری بر علیه اداره مربوطه اقامه دعوی نماید