در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
نمایش از نو توسط
با سلام وخسته نباشید.بنده کارمند پیمانی اداره ورزش و جوانان در یکی از شهرستانها بودم.ودوساله که تشکیل زندگی مشترک داده ام در استانی دیگر و باتوجه به اینکه همسرم کارمند اموزش وپرورش هست وهمان موقع درخواست انتقالی به تبعیت از همسر را دادم.که مورد موافقت مدیر دستگاه ومدیرکل قرار گرفت اما با این حال مسوولین به درخواست بنده رسیدگی نکردن.و مرا مجبور به استعفا کردند. واصل نامه استعفایم هنو.ز دست خودمه وحتی حضوری نرفتم برای تقدیم استعفا فقط فاکس کردم وهمچنین تسویه حسابم نکردم وفرم تسویه حسابم خالیه.وهمینطور هیچ حکم قطعی مبنی بر موافقت با استعفایم از سوی مدیرکل در پروندم وجود نداره. ایا با این حال من می توانم درخواست بازگشت بکار را بدهم.و نتیجه ای برایم دارد.لطفا مرا راهنمایی کنید.اگر راهی هست باید از کجا اقدام کنم.ممنونم.
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

با سلام

در ابتدا باید بدانیم مجموعه ای که با آن همکاری می کرده اید به لحاظ قوانین استخدامی تابع قانون کار است یا تابع قانون خدمات کشوری . در صورتی که مشمول قانون کار باشید و استعفایی ثبت ننموده باشید میتوانید در اداره کار مربوطه طرح دعوی نمایید.