در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام و خسته نباشید بنده از تاریخ ۱۳۸۰/۶/۱ در یک کارگاه تراشکاری بعنوان کارگر ساده و با مدرک فوق دیپلم مشغول به کار شدم و از سال ۱۳۸۳/۹/۱ تا کنون بیمه تامین اجتماعی میباشم و به علت پیشرفت کاری از حدود ۱۰ سال پیش بیمه تامین اجتماعی بنده بعنوان استاد کار به حساب ریخته شده و حالا در ۳۱ اردیبهشت امسال بعلت تصادف رانندگی سه ماه استراحت پزشکی به بنده دادن و رسما از طرف پزشکی قانونی تایید گردیده

 حالا کار فرما از این قضیه استفاده کرده و از این تصادف بعنوان اتمام کار و عدم اعلام بنده داره استفاده نموده و حق سنوات بنده را پرداخت نمیکند و از کار بیکار نموده

 آیا میتونم طرح شکایت کرده و سنوات خودم را حداقل دریافت کنم در ضمن آمادگی حضور در محل کارم را هم دارم .با تشکر
2 پاسخ
توسط (38,610 امتیاز)
با سلام

ایام استراحت پزشکی جزو موارد تعلیق قرارداد کار می باشد و کارفرما نمیتواند در این مدت کارگر را اخراج کند. می توانید شکایت کنید و درخواست بازگشت به کار ارائه کنید.