در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
سلام،هشت ماه از كار اخراج شدم از همان هفته اول براى حقوق سنوات،بيمه اداره كار شكايت كردم ،ديگه تا حدود نهايت يك ماه ديگه راى قطعى ميگيرم كارفرما بابت بيمه سه سال رابطه كارگرى محرز شده و بايد پرداخت كنه ،بعد از پرداخت سه سال حق بيمه وجريمه ان ميتونم اقدام كنم واز بيمه بيكارى اين ده  الى يازده ماه  بگيرم ،تقاضايه برگشت به كار هم كردم هنوز راى نگرفتم اگه راى به بر گشت به كار صادر بشه تكليف اين يه سال چى ميشه ميتونم از بيمه بگيرم ،خيلى ممنون،ى حقوقم ماهيانه يك مليونو پونصد بوده  سنوات وعيدى سه سال مجموعا چقدر ميشه  ممنون
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)

باسلام.

درصورت احراز سه سال رابطه کارگری شما بایدحق بیمه آن ایام به سازمان تامین اجتماعی پرداخت شود.ولی همزمان نمیتوان درخواست سنوات وبازگشت بکار داد.در صورت رای بازگشت بکار حق السعی ایام بلاتکلیفی به شما پرداخت خواهدشد.