در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

11 سال کارمند نهاد انقلابی بودم به صورت قرداد سالی

به حکم هیات تخلفات به بازخرید 45 روز محکوم شدم

با پیگری بسیار بعد از 5 سال با حکم شورای هیات تخلفات هم ارز رای گرفتم به اینصورت که

شورای  هیات تخلفات هم ارز بنده را محکوم به یکسال انفصال از خدمت کرد و برگشت به کار زد.

اما نهادی که مشغول بکار در آن شدم بعد از صدور رای هیات هم ارز مرا  یکسال  انفصال خدمت کرد و اون 5 سال رو در نظر نگرفت

یعنی من دقیقا 6 سال بیکار بودم . (5 سال پیگیری و 1 سال حکم انفصال)

می توان اون 5 سال رو جزو سوابق خدمتی بیارم؟  به چه صورت اقدام کنم؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

به شرط احراز رابطه کار و پرداخت حق السعی تعلیق میتوانید درخواست حق بیمه و احتساب آن را در سازمان تامین اجتماعی را دهید