در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

بعد از 10 سال کار، کارفرما پس از اخراج در جلسه هیات تشخیص قرارداد جعلی ارائه کرد و رئیس هیات من را به دادسرا برای اثبات مجعول بودن قرارداد ارجاع کرد. الان حدود سه ساله مراحل دادرسی و دادگاه را طی میکنم. طی این مدت قبل از صدور رای هیات تشخیص اداره کار میشه  در خواست برقراری بیمه بیکاری کنم یا خیر؟

من طی این مدت دنبال کار بودم ولی با توجه به شرایطم جایی مشغول نشده ام و نیاز به استفاده از دفترچه بیمه تامین اجتماعی دارم که پس از اخراج دیگر تامین اجتماعی به دلیل عدم واریز حق بیمه، کارگری را که 10 ساله بیمه داده حمایت نمیکنه منم نیاز به عمل جراحی پیدا کردم و الان بلا تکلیفم. حالا باید چی کار کنم؟

اگه قبل از اتمام دادرسی ها در دادگاه ها و اداره کار فوت کنم حق و حقوقم به بازماندگانم پرداخت میشه یا خیر؟

خیلی از پاسختان متشکرم
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام تا تعین وتکلیف قطعی نمیتوانید بیمه بیکاری استفاده نمایید واگر خواسته شما بازگشت به کار بود باشد و این مدت برای مشخص شدن سند مورد نظر وقت سپری شده باشد هیات موظف میباشد کل مدت تعلیق را برایتان رای صادره و حق السعی مدت تعلیق مورد محاسبه قرار خواهد گرفت

اگر رای بازگشت بکار صادر گردد و فوت صورت پذیرد برای بازمانده مستمری تعلق خواهد گرفت اما اکر رای اتمام قرارداد صادر شود و طی مدت مورد نظر فوت صورت پزیرد به استناد ماده 80تامین اجتماعی برقراری مستمری امکان پذیر نمیباشد