در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
نمایش از نو توسط
در رای صادره هیات حل اختلاف(هم عرض) تاریخ شروع ابقا به کار قید شده.

مشاوره نمودم گفتن برای ایام بلاتکلیفی ام حق و حقوقی به بنده تعلق نخواهد گرفت. آیا علت تعلق نگرفتن حق و حقوق برای ایام بلاتکلیفی، قید تاریخ شروع ابقا به کار در رای است؟

برای احقاق حقم در رابطه حق و حقوق ایام بلاتکلیفی،با استناد به کدام ماده قانونی به دیوان طرح دعوی نمایم؟
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
اولا باید دید که در رأی صادره دقیقا چه چیزی قید شده. ثانیا در حالت عادی ، معمولا در آرای ابقا به کار باید حقوق ایام بلاتکلیفی هم قید شود.