در بیمه بیکاری توسط (-1,060 امتیاز)
در صورت عدم ارسال لیست بیمه در ایام بلاتکلیفی و یا حق السعی توسط کارفرما ،وضعیت بیمه بیکاری بیمه شده چگونه خواهد بود؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
سلام باتوجه به ماده166قانون کار رای مرجع حل اختلاف برای طرفین دعوا (کارگر و کارفرما)قطعی و لازم الاجرا میباشد لذا در مواردی که آرا صادره صراحتا در خصوص ایام مذکور اظهار نظر شده باشد طبق دستورالعمل های موجود در سازمان تامین اجتماعی و وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی نسبت به وصول حق بیمه لازم است اقدام قانونی انجام گیرد.علی ایحال این امر مانع برخورداری فرد از مزایای بیمه بیکاری نمی گردد.