در قانون کار و قرارداد کار توسط (110 امتیاز)

با عرض سلام خدمت شما
یه سوال داشتم
من در یک شرکت خصوصی کار میکنم که در پالایشگاه بندرعباس مشغول کار بودم و از روز اول فروردین به مرخصی آمدم ولی بدلایل مشکلات مالی و مشکلاتی که با کارفرما داشتخ هنوز بعد از یک ماه هنوز شرکت شروع بکار نکرده و هر هفته میگویند که بهتون خبر میدیم کی بیایید و الان بلاتکلیف هستیم.

سوالم این است که اگر کار شروع بشه و بریم سر کار،این مدت که بلاتکلیف بودیم را باید چگونه محاسبه کنند؟ آیا پایه حقوق با بیمه را میبایستی پرداخت کنند یا میتوانند طور دیگری عمل کنند؟

بحث دوم هم این هست که اگر مشکلات شرکت حل نشه و بخواهند که تسویه حساب بکنند از چه تاریخی میبایستی تسویه ما را احتساب کنند؟ آیا تسویه ما به تاریخ روز حساب میشه یا تاریخ اول فروردین که به مرخصی رفتیم.(لازم به ذکر است در سال جدید هنوز قراردادی با ما امضاء نکردند)

خیلی ممنون میشم از مشاورین محترم که جواب اینجانب را در کانال تلگرام بدهید.امید عسکری هستم

ادمین : در صورت پاسخ، به شما از طریق ایمیل اطلاع داده خواهد شد

1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
هر چند ابهامات وسوالاتی در راجع به موضوع شما مطرح است،ولی در صورتیکه مشغول بکار شوید ویا مانده قرارداد داشته باشیدویا طی ثبت دادخواست حکم بازگشت بکار بگیرید به شما حقوق ویا حق السعی ایام بلاتکلیفی تعلق خواهد گرفت.ودر اینصورت افزایشات بر روی حقوق شما اعمال خواهدشد.
در غیراینصورت سنوات خدمت شما لغایت پایان سال 95محاسبه خواهدشد.