در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
باسلام

مدت 7 سال در شرکتی مشغول به کار بودم. ولی بعد از این مدت قرارداد بنده تمدید نشده و تعدیل شدم. با توجه به اینکه کارفرما تمامی حق و حقوق بنده را پرداخت می کند و نامه ای هم برای دریافت بیمه بیکاری به من داده شده من می توانم برای برگشت به کار از شرکت شکایت کنم ؟

لازم به ذکر است شرکت بنده برای صرفه جویی در هزینه های شرکت نیروهای قدیمی مثل بنده را تعدیل و نیروی جدید جایگزین می کند برای اینکه حقوق وزارت کار به نیروی جدید پرداخت کند. آیا این تخلف و دور زدن قانون محسوب نمی شود ؟و آیا می توان به همین گزینه استناد و از شرکت شکایت کنم؟ به چه صورت لطفا راهنمایی فرمایید.

باتشکر
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

با سلام

در صورتی که نیروی قراردادی بوده اید و مدت قرارداد مکتوب شما به پایان رسیده است خواسته بازگشت به کار شما مسموع نخواهد بود و اداره کار نیز به این موارد رای مثبت نخواهد داد. بازگشت به کار مختص کارگرانی است که یا دایمی تلقی می شوند یعنی بدون قرارداد مکتوب هستند یا هنوز مدتی تاپایان قرارداد آنها باقی است فلذا بهتر است با سابقه مناسبی که دارید مسیر درست تر که دریافت بیمه بیکاری است را در پیش گیرید.

با تشکر