در قانون کار و قرارداد کار توسط (130 امتیاز)
باسلام و احترام

در کارگاه ما یک سری نیروها به عنوان پیمانکاری هستند که هرسال با یک شرکت خدماتی قراردارند ولی خب محل کارشون چندین ساله که شرکت ماست.

 بعضی از این کارکنان پیمانکاری که قرارداد های سه ماه به سه ماه دارند  با توجه به کاهش پروژه های شرکت و سیاست تعدیل نیرویی که هست بعضا سر عناد میگذارند و بخاطر ترس از امنیت شغلی قرارداد امضا نمی کنند با این استدلال که چون قرارداد نداریم و سرکار حاضر بوده ایم می توانیم تا پایان قرارداد بازگشت به کار بگیریم واینطوری ما رو در تنگنا قرار می دهند.

آیا حرف این افراد قانونیه؟

برخورد شرکت ما چطور میتونه باشه؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
براساس مقررات قانونکار،کارگروکارفرمامجازبه بستنقراردادکاربامدت موقت هستندوزمان قراردادنیزباقیدشروع وخاتمه آن با قیدزمان باتوافق طرفین تعیین میگردد،درقراردادهای کارموقت ،مادام که قراردادکارمنقضی نشده است ازمقررات حمایتی وامنیت شغلی برخوردارندوتمدیدقراردادباتراضی طرفین صورت میگیرد.