در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام
 بنده قرارداد 3 ماهه آزمایشی با کارفرما دارم و در قرارداد ذکر شده کارفرما موظف به پرداخت حقوق در حدود زمانی متعارف خود میباشد ودر زمان استخدام به بنده گفتن که حقوق به صورت منظم و به موقع پرداخت میشود اما حقوق بیش از 3 ماه معوق شده اینجانب تصمیم به قطع همکاری نموده ام با توجه به اینکه در قرارداد ذکر شده که باید یکماه فرصت به کارفرما داده شود برای نیروی جایگزین جدید عواقبی برای بنده در صورت رعایت نکردن این موضوع دارد یا خیر؟
با تشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
بهتر است طبق قرارداد یکماه زودتر بصورت کتبی استعفا دهید و پس از آن ترک کار کنید. البته اگر این کار را هم نکنید بنظر من مشکل خاصی بوجود نخواهد آمد و در حقوق و مزایای شما خللی ایجاد نمیکند.