در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

در صورتی که کارفرما دو پرونده در اداره بیمه و اداره کار داشته باشه و پرونده سومی هم در همین رابطه در جریان باشه ایا ضریب جریمه ی که اداره بیمه حساب میکنه فرقی میکنه ؟اگر فرق میکنه معمولا چه ضریبی اعمال میکنن؟تشکر
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

پرونده های ادارات کار و بیمه به هر تعداد که باشد جداگانه رسیدگی میشود و در واقع مانند پرونده های کیفری نیست که بعنوان مثال تکرار جرم تشدید مجازات را در بر داشته باشد.

میزان جریمه تامین اجتماعی برا اساس میزان مدتی که کارگر مربوطه تان را می بایست بیمه می کردید و از آن سر باز زدید محاسبه و از شما دریافت خواهد شد.

 با سپاس از همراهی شما