در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام .من ۸ سال داروخانه کار کردم .الان شکایت کردم بابت ۸سال عدم پرداخت بیمه و سنوات و عیدی .میخوام بدون بابت این چند سال غیر از حق بیمه ام چه مقدار پول بیمه و اداره کار به من کارگر م
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
سنوات مزایای پایان کاراست که به ازای هرسال سابقه کاریک ماه حقوق بایستی پرداخت گردد.ودرمجموع کلیه مطالبات کارگران قابل رسیدگی درمراجع اداره کارمی باشدومشمول مرورزمان نمی باشد.