در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (120 امتیاز)
در صورت نداشتن قرارداد با شرکت خصوصی و پرداخت یک سال و سه ماه حق بیمه از طرف کارفرما ،در صورت تعدیل نیرو میتوان اقدام به شکایت کرد برای عدم پرداخت عیدی و سنوات
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتی که با شرکت مذکور از ابتدا قرارداد کتبی نداشته اید ، بعنوان کارگر دائم محسوب شده و کارفرما مجاز به اخراج شما نمی باشد و درصورتیکه کارفرما حکم اخراج صادر نماید شما میتوانید با مراجعه به اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی محل مربوطه نسبت به ثبت دادخواست مبنی بر بازگشت به کار اقدام نمائید و در صورت عدم درخواست بازگشت به کار ، کارفرما مکلف به پرداخت کلیه مزایای ضمن و پایان کار شما اعم از سنوات خدمت و عیدی و .....می باشد.